Nazım Üner İlkokulu

Vizyon: Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak

Misyon: Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.30
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİ OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0264 812 15 45

WEB - https://nazimunerio.meb.k12.tr

Adres - ALANDERE MAH. ORHANBEY CAD. NO 99 İÇ KAPI NO 1 KOCAALİ / SAKARYA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - ALANDERE MAHALLESİ KOCAALİ İLÇESİNE 3 KM UZAKLIKTADIR.AKÇAKOCA İLÇESİNE 25 KM UZAKLIKTADIR.KARASU İLÇESİNE 18 KM UZAKLIKTADIR.KARASU AKÇAKOCA KARAYOLUNUN SAHİL KESİMİNİDE İÇİNE ALAN YERLEŞİM BİRİMİDİR.

Adres - ALANDERE MAH. ORHANBEY CAD. NO 99 İÇ KAPI NO 1 KOCAALİ / SAKARYA

Ulaşım ULAŞIM 10 DAKİKADA ARAYLA İLÇE MERKEZİNDEN MAHALLEYE GELEN MİNÜBÜSLERLE SAĞLANMAKTADIR.AYRICA KÖY MİNÜBÜSLERİDE OKULUN YAKININDAKİ KARASU-AKÇAKOCA ANAYOLUNDAN GEÇMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 70 KM - İLÇE MERKEZİNE 3 KM